If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Seleniа WR-turbo Diesel 5W-40....в Австрия го има в дилърите на Алфа-фиат....в БГ май вече го няма никъде официално
Позволих си да поизтупам праха от тая тема, че ми предстои да сменям масло, а мисля, че отделна тема не е необходима. Доколкото разбрах,
Seleniа WR-turbo Diesel 5W-40 все пак се намира в БГ. Къде да търся, че при предната смяна нямах време за това и налях Seleniа turbo Diesel?
Мерси преварително
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Хе! Ше имам малко излишек за следващата смяна значи
Тея в Т&Н нали имат и филтри - въздушен, горивен..
Филтри на Champion може да вземеш директно от вносителя, доста добри цени ползваме (за членове)...само трябва да ми се обадиш преди това.
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
...Петко момчето е от Варна незнам там дали Руди 96 имат офис
Бате, аз имам агенти навсякъде Е сега един месенджър пътува за София и довечера е тука пак
Първоначално публикувано от Mury
...Има и шишета по 1 литър вземи си 2 кутий по 2 л. и едно шише от литър
Така ще няправим явно
БТВ каква точно е разликата в маслата? Аз сега съм на Селениа ТД, гледам, че е 10W-40, а Seleniа WR-turbo Diesel е 5W-40 Простете, ако има някъде писано по тая тема, ама аз поне не съм срещал
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
@Мъро, видях че е от варна....но след като е писал, че "може" да мине през Т&Н предполозих, че има нещо в София
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
На тубата на Селениа ТД пише синтетика, ако не се лъжа
@КГБ
Звънях ти на вивателския номер, но не вдигна
Той рядко вдига всекви телефони на мен като ми трябва никога немога да го намеря
Ако ме хванете на среща няма да ви вдигна...
Но винаги когато мога да говоря вдигам или Глобул, или Вивател...скоро ще си пусна и Мтелската карта и ще съм с нея и Глобул.
sigpic
Comment